Werken bij Signum

Bij Signum werken we graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Op onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal worden benut en dat je kunt leren van en met je collega’s. Daar wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt erdoor vergroot. En laten we dat werkgeluk nu net heel belangrijk vinden. Want wat is er mooier dan met plezier en passie werken aan de optimale ontwikkeling van kinderen?

Collega’s over Signum

Alle vacatures (12)

Groepsleerkracht Kindcentrum De Kruisboelijn

Wil jij onze collega vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof? Kindcentrum De Kruisboelijn te ‘s-Hertogenbosch zoekt een groepsleerkracht (0,8 fte, salarisschaal LB) van de mei- tot de herfstvakantie.

Groepsleerkracht Kindcentrum De Kwartiermaker

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag in een dynamische omgeving met een groot hart voor leerlingen? Dan is dit je kans! Voor Kindcentrum De Kwartiermaker te ‘s-Hertogenbosch zoeken we een Groepsleerkracht (0,8 – 1,0 fte).

Groepsleerkracht Campus aan De Lanen

Campus aan De Lanen is op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij werken in deze groeiende organisatie en heb je een passie om leerlingen zich in alle volheid te laten ontwikkelen? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht EC ’t Sparrenbos

EC 't Sparrenbos is op zoek naar een leerkracht voor groep 3b. Ben jij enthousiast, beschik je over een gezonde dosis humor en wil je werken in een fijn en professioneel team? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Basisschool Het Palet

Basisschool Het Palet is op zoek naar nieuwe collega's voor groep 5-8. Ben jij een groepsleerkracht die vriendelijk is en de kinderen echt ziet en hoort? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Kindcentrum Westerbreedte

Kindcentrum Westerbreedte is op zoek naar een nieuwe collega voor groep 1 tot en met 4. Ben jij een verbindende leerkracht die kinderen alle kansen wil geven om tot ontwikkeling te komen? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Nieuwkomersgroep KBS Kameleon De Graaf

KBS Kameleon De Graaf is op zoek naar collega's voor de nieuwkomersgroep. Wil jij werken binnen een hardwerkend team en kun je goed samenwerken? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht KBS Kameleon De Graaf

KBS Kameleon De Graaf is op zoek naar enthousiaste en leergierige collega's. Werk jij met passie en liefde voor het vak om de wereld van onze leerlingen een beetje mooier te kleuren? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Kindcentrum Boschveld

Kindcentrum Boschveld is op zoek naar een leerkracht voor unit 2. Wil jij werken op deze fijne, warme en professionele werkplek waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Kindcentrum Het IJzeren Kind

Kindcentrum Het IJzeren Kind is op zoek naar collega's. Wil jij werken op een school met fijne en professionele collega's waar we iedere dag weer opnieuw bezig zijn met leren en ontwikkelen? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Vervangerspool (0,4-1 fte)

Voor onze Vervangerspool zijn wij op zoek naar enthousiaste leraren. Ben jij een enthousiaste, flexibele leerkracht die op zoek is naar een nieuwe, afwisselende uitdaging? Solliciteer dan snel!

Zij-instroomtraject Schooljaar 2024/2025

Ben je werkzaam in een ander vakgebied dan het onderwijs, maar droom je er van om leerkracht in het basisonderwijs te worden? Dan is het zij-instroomtraject mogelijk iets voor jou.