Werken bij Signum

Bij Signum werken we graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Op onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal worden benut en dat je kunt leren van en met je collega’s. Daar wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt erdoor vergroot. En laten we dat werkgeluk nu net heel belangrijk vinden. Want wat is er mooier dan met plezier en passie werken aan de optimale ontwikkeling van kinderen?

Collega’s over Signum

Alle vacatures (5)

Leerkracht KC Het IJzeren Kind

Voor KC Het IJzeren Kind zijn we op zoek naar een groepsleekracht. Wil jij je talenten optimaal benutten en leren van en met je collega's? Solliciteer dan snel.

Leerkracht KBS De Kameleon

Voor KBS De Kameleon zoeken we een leerkracht die met veel energie en enthousiasme mee wil werken aan de verdere ontwikkeling van KBS De Kameleon. Kun jij je vinden in onze missie 'Samen leren, zelf kunnen'? Reageer dan snel op deze vacature.

Leerkracht KC De Duizendpoot

Voor Kindcentrum De Duizendpoot zoeken we een enthousiaste collega voor groep 1-2. Ben jij een teamplayer die blijft zoeken naar contact met de leerling? Solliciteer dan snel.

Leerkracht KC Het Stadshart

KC Het Stadshart is op zoek naar een nieuwe leerkracht voor groep 5. Ben jij die bevlogen leerkracht en wil je met een fijn team samenwerken om morgen nog mooier onderwijs te bieden dan vandaag? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht (0,4-1 fte)

Voor onze Vervangerspool zijn wij op zoek naar enthousiaste leraren. Ben jij een enthousiaste, flexibele leerkracht die op zoek is naar een nieuwe, afwisselende uitdaging? Solliciteer dan snel!