Bestuurskantoor – Coudewater

Vanuit het bestuurskantoor is een club gedreven collega's op het gebied van HRM, financiën, KI&O, gebouwbeheer, facilitair en ondersteuning in de breedste zin des woords dagdagelijks aan de slag.

Kindcentrum het Stadshart

Wij streven ernaar de kinderen ervaringen, vaardigheden en kennis te geven, waardoor zij hun talenten, kwaliteiten en creativiteit optimaal kunnen ontplooien. In samenwerking en vanuit harmonie met de ouders halen we het beste uit de kinderen

Kindcentrum Zuiderster

We leren de kinderen te ontdekken wie ze zijn, wat voor hen het leven waardevol maakt en hoe ze van betekenis kunnen zijn voor de ander en de wereld.

Kindcentrum de Kameleon

Kindcentrum De Kameleon is een Vreedzame School en is erop gericht een veilige school te realiseren, uitgaande van ‘de school als gemeenschap’.

Basisschool Het Palet

Binnen ons KC ondernemen we vanuit educatief partnerschap en zijn kinderen eigenaar van hun eigen 'leren'.

Wittering.nl

Wittering.nl is een kindcentrum voor 0- tot 15-jarigen, waarin onderwijs, kinderopvang en vrijetijdsbesteding samenkomen. De ontwikkeling van het kind staat centraal.

Kindcentrum Wikveld

Elk kind is van waarde, elke collega is waardevol. Elk kind echt zien, is echt elke medewerker zien. Samen maken wij het verschil! Dat is waar wij als ’t Wikveld voor staan, dat is onze bedoeling.

Kindcentrum Westerbreedte

Kindcentrum Westerbreedte benut alle factoren die bijdragen aan het welbevinden van kinderen en personeel, waardoor iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Kindcentrum de Troubadour

De Troubadour in Rosmalen is een ambitieus en toonaangevend kindcentrum, volop in beweging met eigentijds en degelijk onderwijs

SBO de Toermalijn

SBO Toermalijn is een school vol liefde. Passie en bevlogenheid. Kinderen mogen hier weer kind zijn. Ieder kind telt!

Kindcentrum ’t Ven

Kindcentrum ’t Ven ligt in de wijk ‘t Ven te Rosmalen. Een kindcentrum met een opvang voor kinderen van 0-13 jaar, alles onder één dak.

Educatief Centrum ’t Sparrenbos

Kinderen kunnen bij ons spelen, leren, onderzoeken en ontdekken en krijgen alle begeleiding en aandacht die zij nodig hebben om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Kindcentrum ’t Schrijverke

We bieden de Schrijverkes op onze school een stevige basis, een veilige en vertrouwde plek waar ze alle ruimte krijgen zich te ontwikkelen tot stevige, autonome individuen die zichzelf durven laten zien.

Kindcentrum de Matrix

Kindcentrum De Matrix is een kindcentrum dat voor ieder kind kansen creëert in een veilige omgeving waar spelen, leren en ontwikkelen een plezierige uitdaging is.

Kindcentrum Meerlaer- Basisschool De Masten

Een unieke samenwerking tussen reguliere opvang en onderwijs en gespecialiseerde opvang. Alle kinderen ontmoeten, spelen en leren van en met elkaar!

Kindcentrum de Kwartiermaker

De Kwartiermaker is een kindcentrum met een vernieuwend onderwijsconcept. Wij vinden het belangrijk dat uw kind ECHT centraal staat! Je bent altijd welkom voor een kijkje in ons KC.

Kindcentrum De Kruisboelijn

De samenwerking met ouders en kinderen is voor ons vanzelfsprekend, want zo kan uw kind het beste uit zichzelf halen. Ons motto is: ‘Kindcentrum De Kruisboelijn, samen voor een goede koers!’

Kindcentrum De Ontluiking

Door de kleinschaligheid is de organisatie goed in staat in te spelen op de specifieke onderwijsbehoefte van ieder kind en van uw kind in het bijzonder.

KBS de Kameleon

Basisschool De Kameleon staat voor opbrengstgericht onderwijs. Wij gaan uit van het principe dat ieder kind uniek is met een eigen leertempo en leerstrategie.

Kindcentrum Het IJzeren Kind

Binnen ons kindcentrum staan een veilig en gezond (leer)klimaat en ontwikkeling van benodigde vaardigheden voor de 21e eeuw hoog in het vaandel.

Vernieuwingsschool de Fonkelsteen

De Fonkelsteen is een basisschool aan de rand van woonwijken “De Vergt” & “De Waluwe” in Zaltbommel waar leerlingen leren door zelf te ontdekken en samen te ondernemen.

Kindcentrum De Haren

Kindcentrum De Haren is een eigentijdse en sfeervolle school. De school wil talenten van kinderen zo optimaal mogelijk benutten in een pedagogisch klimaat waarin de kinderen zich prettig, veilig en beschermd voelen.

Kindcentrum De Duizendpoot

Duizendpoot is een multicultureel kindcentrum en is eigenlijk veel meer dan een school. Iedereen is er welkom. Voor sport, cultuur, ontmoeting, kinderopvang en nog veel meer.

Kindcentrum ’t Boschveld

Een fijn kindcentrum in een mooie, levendige wijk aan de rand van het stadscentum. Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn bij welkom voor opvang en onderwijs in units.

Campus aan De Lanen

Op Campus aan De Lanen worden opvang en onderwijs onder één dak geboden voor kinderen van 0 tot 15 jaar. Bij Campus aan De Lanen ontwikkel je je van baby tot tiener, daar ontmoet je de wereld!