21 juni 2022

Rob Wingens benoemd tot lid College van Bestuur Stichting Signum

Met ingang van 1 augustus 2022 is Rob Wingens door de Raad van Toezicht benoemd tot lid college van bestuur van Stichting Signum. In september vorig jaar begon Wingens als interim-bestuurder bij Signum. Als resultaat van een zorgvuldig doorlopen procedure is deze samenwerking bestendigd in een vaste aanstelling. De Raad van Toezicht is verheugd dat Wingens zich voor langere tijd aan de stichting wil verbinden.  Samen met de voorzitter Jan Heijmans vormt hij het College van Bestuur van Stichting Signum.

Rob Wingens is opgeleid als registeraccountant. Voordat hij bij Signum startte heeft hij diverse functies bekleed in de private sector, bij o.a. de Rabobank en Deloitte. Sinds 2018 is Wingens actief als zelfstandig ondernemer op het gebied van interim-management en bedrijfsvoering. Met zijn brede achtergrond heeft Wingens veel ervaring opgedaan in de portefeuilles Financiën, Huisvesting en facilitaire zaken, HRM en Administratieve organisatie. Deze kennis en expertise sluiten naadloos aan bij zijn nieuwe rol bij Stichting Signum. Daarnaast heeft Wingens  toezichthoudende functies vervuld in het primair onderwijs en is hij sinds 2018 lid van de Raad van Toezicht van Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentra in Eindhoven.

“Vanaf dag één heb ik me zeer welkom gevoeld bij Signum”, zegt Wingens. “Na een bijzondere periode van ruim tien maanden als interim-bestuurder, ben ik dan ook blij dat ik me voor een langere termijn mag gaan inzetten voor deze mooie stichting waar 700 bevlogen en betrokken professionals dagelijks samen werken aan optimale ontwikkeling van kinderen.”

De Raad van Toezicht is blij dat met de aanstelling van Wingens het bestuur van de stichting weer op volle sterkte is zodat het zich met volle overgave kan inzetten voor het belang van goed, divers en ondernemend onderwijs voor de kinderen in de gemeente Den Bosch en Zaltbommel.