Werken bij Signum

Bij Signum werken we graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Op onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal worden benut en dat je kunt leren van en met je collega’s. Daar wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt erdoor vergroot. En laten we dat werkgeluk nu net heel belangrijk vinden. Want wat is er mooier dan met plezier en passie werken aan de optimale ontwikkeling van kinderen?

Collega’s over Signum

Alle vacatures (5)

Leerkracht KC Zuiderster

KC Zuiderster is op zoek naar een nieuwe collega. Houd je van bouwen en denk je in mogelijkheden en kansen? Ben je een ervaren leerkracht en word je blij van samen werken aan goed onderwijs? Solliciteer dan snel.

Leerkracht ’t Ven

Kindcentrum 't Ven is op zoek naar een enthousiaste en bevlogen leerkracht voor groep 1-2. Ben jij de teamplayer die dit team wil gaan versterken? Solliciteer dan snel.

Leerkracht KC De Kameleon

KC De Kameleon is op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij samenwerken in dit hardwerkende en gezellige team? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht (0,4-1 fte)

Voor onze Vervangerspool zijn wij op zoek naar enthousiaste leraren. Ben jij een enthousiaste, flexibele leerkracht die op zoek is naar een nieuwe, afwisselende uitdaging? Solliciteer dan snel!

Zij-instroomtraject Schooljaar 2023/2024

Ben je werkzaam in een ander vakgebied dan het onderwijs, maar droom je er van om leerkracht in het basisonderwijs te worden? Dan is het zij-instroomtraject mogelijk iets voor jou.