Werken bij Signum

Bij Signum werken we graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Op onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal worden benut en dat je kunt leren van en met je collega’s. Daar wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt erdoor vergroot. En laten we dat werkgeluk nu net heel belangrijk vinden. Want wat is er mooier dan met plezier en passie werken aan de optimale ontwikkeling van kinderen?

Collega’s over Signum

Alle vacatures (3)

Young professional – communicatie en vormgeving

Ben jij die communicatieve en creatieve duizendpoot die graag zijn of haar steentje bijdraagt aan de verdere positionering van Signum Onderwijs? Dan zijn we op zoek naar jou.

Directeur Kindcentrum De Kruisboelijn

Wat is er mooier dan met plezier en passie werken aan de optimale ontwikkeling van kinderen? Voor Kindcentrum De Kruisboelijn zoeken we een energieke directeur (0,8 fte, salarisschaal D12 CAO PO)

Groepsleerkracht invalpool

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele collega’s die het leuk vinden om vanuit onze invalpool aan de slag te gaan. Je werkt op basis van een reguliere arbeidsovereenkomst met een vast aantal uren op de verschillende scholen van Signum