Werken bij Signum

Bij Signum werken we graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Op onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal worden benut en dat je kunt leren van en met je collega’s. Daar wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt erdoor vergroot. En laten we dat werkgeluk nu net heel belangrijk vinden. Want wat is er mooier dan met plezier en passie werken aan de optimale ontwikkeling van kinderen?

Collega’s over Signum

Alle vacatures (7)

Leerkracht, Leraarondersteuner of Onderwijsassistent Wittering.nl

Wittering.nl is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een leerkracht, leraarondersteuner of onderwijsassistent die nieuwsgierig is van aard en denkt in mogelijkheden? Solliciteer dan snel.

Leerkracht Campus aan De Lanen

Campus aan De Lanen is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Ben jij de bouwer die open staat voor een nieuwe ervaring en heb je affiniteit met het jonge kind? Solliciteer dan snel.

Onderwijsassistent Het IJzeren Kind

Het IJzeren Kind is op zoek naar een Onderwijsassistent voor groep 3-4. Vind jij het leuk om kleine groepjes leerlingen te helpen met rekenen en taal? Ben je ondernemend en leergierig? Solliciteer dan snel.

Leerkracht Kindcentrum De Duizendpoot

Kindcentrum De Duizendpoot is op zoek naar een enthousiaste collega voor groep 7/8. Ben jij een teamplayer die blijft zoeken naar contact met leerlingen en ouders? Solliciteer dan snel.

Directeur KC ’t Schrijverke

KC 't Schrijverke is op zoek naar een betrokken en nieuwsgierige directeur met een onderzoekende houding. Draag jij het Ontwikkelingsgericht Onderwijs met overtuiging uit? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht (0,4-1 fte)

Voor onze Vervangerspool zijn wij op zoek naar enthousiaste leraren. Ben jij een enthousiaste, flexibele leerkracht die op zoek is naar een nieuwe, afwisselende uitdaging? Solliciteer dan snel!

Zij-instroomtraject Schooljaar 2023/2024

Ben je werkzaam in een ander vakgebied dan het onderwijs, maar droom je er van om leerkracht in het basisonderwijs te worden? Dan is het zij-instroomtraject mogelijk iets voor jou.