Werken bij Signum

Bij Signum werken we graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Op onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal worden benut en dat je kunt leren van en met je collega’s. Daar wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt erdoor vergroot. En laten we dat werkgeluk nu net heel belangrijk vinden. Want wat is er mooier dan met plezier en passie werken aan de optimale ontwikkeling van kinderen?

Collega’s over Signum

Alle vacatures (9)

Leerkracht Basisschool De Masten

Basisschool De Masten is op zoek naar een verbindende leerkracht die eigenaarschap van kinderen hoog in het vaandel heeft. Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het oudere kind? Solliciteer dan snel.

Leerkracht SBO Toermalijn

SBO Toermalijn is op zoek naar een enthousiaste, bevlogen leerkracht met passie voor leerlingen met meer ondersteuningsbehoeften. Wil jij werken op een school met een prettige, vriendelijke sfeer? Solliciteer dan snel.

Leerkracht Groep 3/4 Basisschool De Fonkelsteen

Basisschool De Fonkselsteen is op zoek naar een leerkracht voor groep 3/4. Ben jij een pedagogisch en didactisch sterke leerkracht die samen met collega's vormgeeft aan unit 2? Solliciteer dan snel.

Zij-instroomtraject Schooljaar 2023-2024

Ben je werkzaam in een ander vakgebied dan het onderwijs, maar droom je ervan om leerkracht te worden in het basisonderwijs? Meld je dan aan voor het zij-instroomtraject bij Signum en ATO-Scholenkring! 

Leerkracht Kindcentrum De Duizendpoot

Kindcentrum De Duizendpoot is op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 1-2. Ben jij een teamplayer die blijft zoeken naar het contact met de leerling en denk je graag mee in oplossingen? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht ’t Ven

KC 't Ven is op zoek naar een enthousiaste, bevlogen leerkracht met een passie voor het jonge kind die ons mooie team komt versterken. Dit schooljaar willen we de basis bij de kleuters versterken door middel van het werken met doelen en de doorgaande leerlijn van groep 2-3 verder voort te zetten. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht De Fonkelsteen

Basisschool De Fonkelsteen is op zoek naar een leerkracht voor groep 7/8. Wil jij werken vanuit de principes van het ervaringsgericht onderwijs aan optimale ontwikkelkansen voor ieder kind? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Vervangerspool (0,4-1 fte)

Voor onze Vervangerspool zijn wij op zoek naar enthousiaste leraren. Ben jij een enthousiaste, flexibele leerkracht die op zoek is naar een nieuwe, afwisselende uitdaging? Solliciteer dan snel!

Leerkracht Kindcentrum De Duizendpoot

Kindcentrum De Duizendpoot is op zoek naar een enthousiaste collega voor groep 7/8. Ben jij een teamplayer die blijft zoeken naar contact met leerlingen en ouders? Solliciteer dan snel.