Werken bij Signum

Bij Signum werken we graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Op onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal worden benut en dat je kunt leren van en met je collega’s. Daar wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt erdoor vergroot. En laten we dat werkgeluk nu net heel belangrijk vinden. Want wat is er mooier dan met plezier en passie werken aan de optimale ontwikkeling van kinderen?

Collega’s over Signum

Alle vacatures (3)

Leerkracht KC De Haren

Ben jij een enthousiaste en betrokken leerkracht die graag bij wil dragen aan een gezonde en doorlopende ontwikkeling van kinderen? Reageer dan snel op deze vacature.

Gymleerkracht/Specialist Bewegingsonderwijs

Wittering.nl is op zoek naar een enthousiaste Specialist Bewegingsonderwijs/Gymleerkracht. Ben jij nieuwsgierig van aard en op zoek naar een dynamische baan in een toekomstgerichte omgeving? Solliciteer dan snel.

Groepsleraar (0,4-1 fte)

Voor onze Vervangerspool zijn wij op zoek naar enthousiaste leraren. Ben jij een enthousiaste, flexibele leerkracht die op zoek is naar een nieuwe, afwisselende uitdaging? Solliciteer dan snel!