Werken bij Signum

Bij Signum werken we graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Op onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal worden benut en dat je kunt leren van en met je collega’s. Daar wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt erdoor vergroot. En laten we dat werkgeluk nu net heel belangrijk vinden. Want wat is er mooier dan met plezier en passie werken aan de optimale ontwikkeling van kinderen?

Collega’s over Signum

Alle vacatures (8)

Lid van de Raad van Toezicht met een profiel bedrijfsvoering

Stichting Signum zoekt een nieuw lid voor de Raad van Toezicht. Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan vóór 3 maart a.s.

Leerkracht Kindcentrum De Duizendpoot

Kindcentrum De Duizendpoot is op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 1-2. Ben jij een teamplayer die blijft zoeken naar het contact met de leerling en denk je graag mee in oplossingen? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Kindcentrum De Kwartiermaker

Kindcentrum De Kwartiermaker is op zoek naar een groepsleerkracht voor Unit 2. Kijk jij graag naar wat kinderen nodig hebben en weet je dat te vertalen naar het onderwijsaanbod? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Kindcentrum Het IJzeren Kind

Kindcentrum Het IJzeren Kind is op zoek naar collega's. Wil jij werken op een school met fijne en professionele collega's waar we iedere dag weer opnieuw bezig zijn met leren en ontwikkelen? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Kindcentrum De Kwartiermaker

Kindcentrum De Kwartiermaker is op zoek naar een groepsleerkracht voor Unit 1. Heb jij een onderzoekende houding en denk je in mogelijkheden? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht/ Leraarondersteuner KBS De Kameleon

KBS Kameleon de Graaf is op zoek naar collega leerkrachten. Wil jij je ontwikkelen binnen een hardwerkend team en kun je goed samenwerken? Solliciteer dan snel.

Groepsleerkracht Vervangerspool (0,4-1 fte)

Voor onze Vervangerspool zijn wij op zoek naar enthousiaste leraren. Ben jij een enthousiaste, flexibele leerkracht die op zoek is naar een nieuwe, afwisselende uitdaging? Solliciteer dan snel!

Zij-instroomtraject Schooljaar 2024/2025

Ben je werkzaam in een ander vakgebied dan het onderwijs, maar droom je er van om leerkracht in het basisonderwijs te worden? Dan is het zij-instroomtraject mogelijk iets voor jou.